Nieuwe M2I Kunstserie 'Bloemenhoofden' Sedas M2I

Met veel plezier kondig ik de geboorte aan van een nieuwe kunstserie.

“Bloemenhoofden” is het volgende hoofdstuk binnen het ‘Mars 2 Oneindigheid’-universum.

Nieuwe M2I kunstreeks 'Bloemenhoofden'
Nieuwe M2I kunstreeks 'Bloemenhoofden'

Bloemenhoofden

Een beweging binnen de transhumanisten, gegroeid uit een verlangen om terug te keren naar de wortels van de symbiose tussen mens en natuur, een symbiose die ooit vanzelfsprekend was op de thuisplaneet.

Een idee geboren als een reactie tegen de meedogenloze zoektocht van hun mede transhumanisten om goden te worden door de machines en technologische vooruitgang te omarmen.

Door middel van dezelfde geavanceerde technologie worden zaden in het hoofd en het lichaam geïmplanteerd en gevoed tot ze groeien tot volwaardige planten en leven in symbiose met de menselijke vorm waardoor de volgende contrarevolutie in de evolutie van het transhumanisme is ontstaan.

Er gaan geruchten dat sommigen van hen nog steeds op aarde leven in drijvende steden, hoog in de lucht boven de vervuilde planeet, waar ze het warme, omhelzende licht van de zon gebruiken voor hun voortdurende symbiotische, organische evolutie.

Transhumaan in symbiose met de Natuur
Transhumaan in symbiose met de Natuur

De nieuwe kunstserie toont portretten van transhumanisten, waarbij olieverf en houtskool de belangrijkste tekenmiddelen zijn.

Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe kunstserie verder te ontwikkelen en te ontdekken hoe deze evolueert en samenwerkt met de andere series.

Je kan de nieuwe kunstserie hier vinden.

Met vriendelijke groeten,

Steven